Filters
Motoriek
Cadeautjes
Schoencadeautjes
Grabbeltoncadeautjes
Ontwikkeling
Leeftijd
Geschikt vanaf
Materiaal
Merk

Trainingen

Leer emotionele en sociale vaardigheden. Soms ben je boos of verdrietig. Of schaaam je je omdat je jaloers bent. Vindt je het lastig dat een ander altijd wint of heb je niet zoveel geduld om op je beurt te wachten. Met de training "Het gevoel Xtra Cool!" leer je in 10 lessen wat gevoelens en emoties nu precies zijn en wat ze met jou, je lijf en je omgeving doen. En ook hoe je ervan kunt leren wat ze je te vertellen hebben, hoe je ze kunt delen en welke voordelen dat heeft voor het speel contact met je vriendjes/vriendinnetjes, broertjes of zusjes en de band die je hebt met je vader en moeder. Een mooie training, ontwikkeld door Butterflyholland8 en Buutvrij-Therapie voor jongens en meisjes van 6-10 jaar en nu verkrijgbaar bij Toys2move.

Voor meiden tussen de 12-16 jaar is er het programma "All About You". En ja, het gaat allemaal over jou! Over je lijf, grenzen, weerbaar zijn, assertief zijn, gevoelens, zelfvertrouwen hebben en houden, onzeker zijn over jezelf en je prestaties. Ook weer in een prachtig werkboek met 10 lessen en ook weer ontwikkeld door Buutvij-Therapie en Butterflyholland8.

Voor meer informatie over de aanschaf van de werkboeken, het volgen van de 3 daagse cursus/opleiding en het bestellen van flyers mail:

info@butterflyholland8.com of info@buutvrij-therapie.nl

Bellen kan ook: 06-40196949 (Dineke Hofmeijer) of 06-15264384 (Judy Heikoop)