• Home
  • Kindertherapeut

Kindertherapeut......PMKT/PMT/DRAMA/SPEL/BEELDEND/MUZIEK..........Kindercoach/Orthopedagoog

Binnen de praktijkruimte van de vaktherapeut/kindercoach/orthopedagoog staat spelmateriaal dat gebruikt wordt tijdens de therapie centraal. Door tijdens de therapie gebruik te maken van het juiste ontwikkelings- en spelmateriaal zal dit een positieve bijdrage leveren aan het leer- &ontwikkelingsproces van het kind. 
Toys2Move is opgericht met de gedachte om verantwoord spelmateriaal bekend te maken bij de therapeut en door het aanbod mede bij te dragen aan de ontwikkeling van zowel het gezonde kind als het kind met een beperking. 
Binnen onze website hebben wij een verdeling gemaakt in verschillende ontwikkelingsgebieden waarbij er wel een "onderscheid" is te maken van de diverse ontwikkelingsgebieden maar deze nimmer te "scheiden"zijn. 

Verder geeft Toys2Move graag advies op maat over het verschillende spelmateriaal en maken wij graag een SPEEL GOED met SPEEL GOED analyse voor uw praktijk.  Zo wordt inzichtelijk welk ontwikkelingsmateriaal u kunt aanvullen en welk ontwikkelingsmateriaal er voldoende aanwezig is in de praktijk.  

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Mail naar info@toys2move.nl

Bellen kan natuurlijk ook naar 06-40196949