Nimbly Beweeg-Speel & Leermat

Naar het producten overzicht

€ 88,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Educatieve speelmat waarbij leren en bewegen hand in hand gaan! Voor valide en minder valide kinderen. Te spelen in een groep (maximaal 12) maar ook alleen. Het versterkt motorische en cognitieve vaardigheden zoals het herkennen van kleuren , cijfers, letters; het stimuleert het geheugen en helpt bij het aanleren van taal-, schrijf & rekenvaardigheden. 

De mat is in Canada ontwikkeld door Dr. Mariéve Blanchet, een onderzoeker in motorische vaardigheden van kinderen en bijzonder geschikt voor scholen, gastouders, kinderdagverblijven, BSO, therapeutische praktijken maar ook gewoon thuis. 

In dit spel zijn de "deelnemers" kikkers die niet in het water mogen vallen. 1 speler begint in het midden op de mat op de waterlelie speellijn. De andere spelers/leerkracht/volwassenen hebben de kaarten in handen die bij het spel worden geleverd. Al springend moet het antwoord worden gevonden van de opdracht. Meer bewegingsvariaties zijn mogelijk. 

Bovenzijde mat: Polyester wat prettig aanvoelt

Onderzijde mat is van natuurlijk rubber met een antislip. De mat kan binnen en buiten worden gebruikt!.Opgerold en gevoeuwen worden en zelfs in de wasmachine worden gewassen.

INHOUD:

* 1 nimbly aciviteiten mat  183 x 91 cm

* spelinstructie in 8 talen

* 108 kaarten met leermateriaal en uitdagingen (de moeilijkheidsgraad is op elke kaart vermeld). 

Merk: SPORDAS

Leeftijd: 2-10 jaar

 

 

 

 

Naar het producten overzicht