Advies op maat

Ben jij een (startende) therapeut, instelling of ouder en wil jij je spelmateriaal op een verantwoorde manier toepassen in de praktijk? Dan ben je bij Toys2Move aan het juiste adres. 

Wij geven advies over ons spelmateriaal. Kan jouw zoon of dochter een steuntje in de rug gebruiken? Of ben je op zoek naar spelmateriaal dat de algehele en (psycho)motorische ontwikkeling van kinderen stimuleert? Toys2Move geeft graag uitleg en advies hierover. 

Daarnaast staat Toys2Move voor duurzaam, verantwoord en uitdagend spelmateriaal. Wij zijn altijd op zoek naar speelgoed die spelenderwijs de ontwikkeling bij kinderen zal stimuleren. 

Toys2Move geeft geregeld advies of presenateis over verantwoord spelmateriaal. De vraag naar een duidelijke visie op speelgoed neemt steeds meer toe. Bijvoorbeeld binnen kinderpraktijken maar ook binnen kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang organisaties. Door gebruik te maken van het juiste spelmateriaal kan dit de ontwikkeling bij kinderen stimuleren. Dit is zeker belangrijk wanneer er een bepaalde hulpvraag is op een specifiek ontwikkelinsgebied. Door spelmateriaal van Toys2Move te gebruiken kan er spelenderwijs gewerkt worden aan de hulpvraag van het kind. 

Wij helpen u graag om een goede keuze te maken. Wij maken graag voor uw prakijkt of instelling een speelgoedanalyse. Zo wordt inzichtelijk welk ontwikkelingsmateriaal u kan aanvullen en welk ontwikkelingsmateriaal u voldoende heeft. 
Voor advies kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wilt u meer gericht advies voor uitbreiding van het spelmateriaal? Wij komen graag een kijkje nemen op uw locatie en zullen tijdens een aansluitend gesprek het een en ander met u bespreken en vervolgens een gepast advies geven. Ook dan is een mailtje of telefoontje prima, zodat er een afspraak gemaakt kan worden welke schikt bij beide partijen.