Buitenschoolse opvang

In de tijd na school staan plezier, uitdaging en fantasie centraal! Maar ouders vragen steeds meer.  Kinderen mogen zich ook na schooltijd ontwikkelen op verschillende gebieden. Ouders maken ook een bewuste keuze om hun kind naar de buitenschoolse opvang te laten gaan om daar bijvoorbeeld sterker te worden op sociaal gebied. 

Pedagogisch medewerkers worden steeds meer opgeleid. Er wordt verwacht dat zij inspelen op de individuele vragen van de ouder(s). Pedagogische medewerkers lopen soms vast in hoe zij aan de individuele vragen al spelenderwijs tegemoet kunnen komen. De tijd in de buitenschoolse opvang is ook een tijd van ontspanning en om tot rust komen. 

Toys2Move geeft advies en begeleiding hoe spelmateriaal ingezet kan worden, zodat deze de ontwikkelingsgebieden van kinderen zal stimuleren. Door te kijken op de vestiging en een groepsanalyse te maken, kan spelmateriaal geadviseerd worden wat de sociale interacties in combinatie met samenwerking stimuleren. Door dit te bekrachtigen door middel van het geven van complimenten, zal er een positieve groepssfeer ontstaan. Hierdoor wordt ook tijdens de naschoolse tijd aandacht besteed aan de de individuele ontwikkeling van  kinderen.  

Toys2Move kan naast de begeleiding en advies ook een spelmateriaal analayse maken zodat inzichtelijk wordt of alle spelmaterialen voor de verschillende ontwikkelingsgebieden op uw buitenschoolse vestiging aanwezig zijn. 

Toys2Move geeft u graag advies, een prijsvoorstel voor advies/begeleiding en de speelgoedanalyse. Neem gerust contact op of stuur een mail naar info@toys2move.nl