Ouders/particulieren

Heeft uw kind een vertraging of achterstand in zijn ontwikkeling? Of wilt u juist het beste ontwikkelingsmateriaal. Dan bent u bij Toys2Move aan het juiste adres. 

Gaat uw kind voor extra begeleiding naar een specialist of therapeut en wilt u thuis ook oefenen aan zijn ontwikkelingsachterstand. Maak dan gebruik van het spelmateriaal van Toys2Move. De website is onderverdeeld in de verschillende ontwikkelingsgebieden. Hierdoor hoeft u niet lang te zoeken naar het juiste materiaal. In tegenstelling tot andere website geeft Toys2Move een duidelijke onderverdeling gemaakt in de verschillende ontwikkelingsgebieden van het kind. Wanneer u klik op het ontwikkelingsgebied, dan krijgt u in één oogopslag te zien welk materiaal geschikt is. 

Heeft u vragen over bepaald spelmateriaal of twijfelt u of iets goed is voor uw kind? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen en ondersteunen u graag met uw vraag. Het gaat er tenslotte om dat uw kind zich op de beste manier kan ontwikkelingen met het juiste spelmateriaal.

Wij staat graag voor u klaar.  Wij zijn te bereiken per email op info@toys2move of telefoon door te bellen naar: 06-40196949