OneLeg ergonomische kruk voor jong en oud 40cm incl. antislip cover

Naar het producten overzicht

€ 64,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

De OneLeg is DE ergonomische kruk voor jong en oud! Door de speciaal ontwikkelde voet draait en beweegt u meer en worden de buik-&rugspieren op actieve en gezonde wijze gebruikt.

Beweeglijke kinderen kunnen daardoor hun energie kwijt omdat ze voortdurend hun evenwicht moeten behouden en actief zitten. Voor de volwassenen is het daardoor mogelijk meer op gelijke hoogte met de kinderen te werken en worden gedwongen actief te zitten en te werken. De OneLeg is ontworpen door Suzanne Schmidt om ook bijv in de tuin, bij het schilderen actief en zittend te kunnen werken om de rug en knIeën te ontlasten bij langdurige staande werkzaamheden.  De OneLeg wordt aanbevolen door fysiotherapeuten etc.

LET OP: bij gebruik binnen dient u de speciale antslip cover te gebruiken om wegglijden van de kruk te voorkomen op gladde ondergronden. Onze prijzen zijn inclusief anti slip cover!

MATEN;

* 32cm voor kinderen 3-7 jaar (L 095cm-135cm) schoolgroep meubilair 2/3/4 of voor een volwassene om op lage hoogte te werken

* 40cm voor kinderen 7-10 jaar (L 125-170cm) schoolgroep meubilair 5/6/7/8 of voor een volwassene om op lage hoogte te werken

* 54cm voor tieners en volwassenen (achter buro, tafel of computer).

Naar het producten overzicht