Gymnic Classic Plus div. maten

Naar het producten overzicht

€ 19,00 Inclusief 21% BTW
Op voorraad
Specificaties
  • Motoriek:Balvaardigheid, Evenwicht
  • Ontwikkeling:Sensorisch, Motorisch
  • Zitballen:55 cm., 65 cm., 75 cm.
  • Ballen:Ballen
  • Leeftijd:0-3 jaar , 4-6 jaar, 7-9 jaar, 10-12 jaar
  • Geschikt vanaf:3 jaar
  • Materiaal:Kunststof
  • Merk:Gymnic

Omschrijving:

De Gymnic Classic PLUS is een veelzijdige bal. De zitbal heeft een zacht, stroef en aangenaam oppervlak. Hierdoor is het een veilige oefenbal, maar is deze ook goed geschikt te vervanging van een stoel. 

Op een zitbal zitten zorgt voor een actieve en dynamische vorm van zitten. Je traint ongemerkt het evenwicht, spiercoördinatie en het houdings- en bewegingsgevoel. Doordat je actief zit voorkomt het dat de spieren verkrampen. 

De Gymnic Classic PLUS is uitgerust met BRQ  systeem(Burst Resistant Quality). Hierdoor scheurt te bal niet wanneer de lek raakt, maar zal langzaam leeglopen. 

Welke type bal of welke maat bal heb ik nodig?
Klik hier voor de maattabel en informatie over welke type voor u het meest geschikt is.

Waarom zou u voor een Gymnic zitbal, oefenbal kiezen?
Gymnic zit- oefenballen zijn er in vele afmetingen, kleuren en met verschillende eigenschappen. Gymnic oefenballen hebben een goede stabiliteit en blijven mooi rond. Het is namelijk belangrijk bij de aanschaf van een oefenbal dat deze goede tegendruk geeft, mooi rond is, en dat je er niet te diep in zakt. De Gymnic producten worden in Italië gemaakt en zijn individueel getest voor ze de fabriek verlaten.

Het BRQ systeem
Het Burst Resistant Quality systeem is werkzaam tot 120 kg lichaamsgewicht. Het BRQ systeem zorgt ervoor dat de bal langzaam leeg loopt indien deze lek raakt door invloed van buitenaf.

Waarom kiezen voor producten van het merk Gymnic?
Omdat Gymnic betrouwbare kwaliteitsproducten zijn die al meer dan 50 jaar op de markt zijn en in meer dan 40 landen verkocht worden. De Gymnic producten voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidsnormen en zijn ftalaat- en latex-vrij.

 

Naar het producten overzicht