Toys2Move

U kent het vast wel... u loopt door de speelgoedwinkel opzoek naar iets leuks waar uw kind iets aan heeft. Of u bladert door de dikke speelgoedcatalogus en heeft geen idee wat u nu moet bestellen om uw kind te stimuleren te gaan spelen. Ook wij, als therapeuten, horen en herkennen dit probleem. Daarom willen wij u graag een handje helpen. Door onze kennis en achtergrond, als (psycho)motorisch kindertherapeut, kijken wij net iets anders naar spelmateriaal. Graag willen wij u helpen bij het vinden van leuk, maar zeker ook verantwoord spelmateriaal.


Toys2Move is een jonge onderneming. Deze onderneming wordt aangestuurd door Willem en Desirée van 't Zelfde-Westland. Toys2Move staat voor verantwoord spelmateriaal, waarbij de (psycho)motoriek van kinderen wordt gestimuleerd. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen, door te spelen met verantwoord spelmateriaal. Daarom deze site voor ouders, therapeuten, scholen en andere opvangplekken voor kinderen om te helpen bij het vinden van het juiste materiaal.

Komt u er tijdens het bezoeken van onze webshop nog niet helemaal uit, wij geven u graag advies. U ziet hoe u contact met ons op kan nemen, door een kijkje te nemen op de contactpagina.