Over ons

 Sinds janauri 2018 zijn wij, Dineke Hofmeijer en Guus Massen eigenaar van toys2move. Dineke heeft haar sporen al jarenlang verdient in haar vak als psychomotorisch kindertherapeut maar ook als trainer/coach voor volwassenen staat ze voor kwaliteit. Het begeleiden van kinderen, ouders en scholen is nog steeds haar passie maar ze combineert dat graag met het opleiden van jonge collega's en leerkrachten tot Gevoelstrainer 1. Kinderen, gevoelens en emoties staan centraal in deze training en opleiding. Je kunt hem ook vinden in de webshop. Net zoals de training All About You (voor meiden van 12-16 jaar). Materiaal uit de webshop ondersteunt de trainingen ook. 

Speel goed met speelgoed is een mooie slogan! Het draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen op diverse vlakken nen nivo's en niets is zo leuk als spelend leren!

Guus zit in zijn laatste jaar marketing en communicatie, maar is tevens een uitstekend jongleur, keepers trainer binnen de hockey en is de meer commercieel gerichte man achter toys2move.

Wij zijn ontzettend blij dat wij, ook als moeder en zoon, onze passie en krachten kunnen bundelen in Toys2move! Een webshop die staat voor fun, kwaliteit en beweging in spelen en speelgoed en hopen dat we zowel ouders, therapeuten en scholen tot onze klanten kring mogen laten behoren.

En zijn er vragen of opmerkingen? Meld ze!

 

Toys2move....plezier in bewegen!